Svētdiena, 7. decembris
Antonija, Anta, Dzirkstīte
weather-icon
+1° C, vējš 2.87 m/s, D-DA vēja virziens

Kafija ar biskvīta cepumiem

Sastāvdaļas:
◆ 3 ēdamkarotes
šķīstošās kafijas,
◆ 3 ēdamkarotes karsta ūdens,

3 ēdamkarotes pūdercukura,
◆ 1 pagatavots espresso,

daudz ledus,
◆ kokosriekstu piens,
◆ cepumi pēc
izvēles.

Kafiju, karstu ūdeni un pūdercukuru putojiet
apmēram piecas līdz astoņas minūtes, līdz masa kļūst bieza un
krēmīga, pēc tam nolieciet malā. Piepildiet glāzi ar ledu un
pārlejiet ar kokosriekstu pienu (piena daudzums pēc jūsu
ieskatiem).
Uzvāriet espresso un pārlejiet kokosriekstu
pienam. Virsū lieciet kafijas krēmu, pārkaisiet ar drupinātu
cepumu. Pirms pasniegšanas vienu cepumu var novietot glāzes vai
krūzes malā.

Komentāri

Dzirkstele.lv aicina interneta lietotājus, rakstot komentārus, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro minētos noteikumus, komentārs var tikt izdzēsts vai autors var tikt bloķēts. Administrācijai ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem. Jūsu IP adrese tiek saglabāta.