Trešdiena, 10. decembris
Guna, Judīte
weather-icon
+3° C, vējš 0.89 m/s, R-ZR vēja virziens

Garie, melnie lenteņi

(Gatavošanas
laiks 20 min
)

Sastāvdaļas
(2
personām)

200
g melnās
pastas (derēs “Tagliatelle”,
Lingvini”
vai “Spagetti”),

2
ēdamkarotes
olīveļļas,

2
plānās
strēmelītēs sagrieztas ķiploku daiviņas,

100
g strēmelītēs
sagrieztu saulē kaltētu tomātu,

~80
g rīvēta
parmezāna,

sāls
un pipari.

Pagatavošana

Katlā
uzvāriet ūdeni, pievienojiet nedaudz sāls un pagatavojiet pastu
atbilstoši gatavošanas instrukcijai, tad nokāsiet un nolieciet
malā. Lielā pannā uzkarsējiet olīveļļu, viegli apcepiet tajā
ķiplokus. Pievienojiet tomātus, apcepiet visu vēl 1 minūti. Pannā
pievienojiet pastu, palaikam apmaisot, gatavojiet visu vēl 1 minūti.
Pievienojiet sieru, sāli, piparus un baudiet Visu svēto dienas
priekšvakara vakariņas!

Komentāri

Dzirkstele.lv aicina interneta lietotājus, rakstot komentārus, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro minētos noteikumus, komentārs var tikt izdzēsts vai autors var tikt bloķēts. Administrācijai ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem. Jūsu IP adrese tiek saglabāta.