Trešdiena, 10. decembris
Guna, Judīte
weather-icon
+3° C, vējš 1.79 m/s, R-ZR vēja virziens

Rukolas, avokado un tunča salāti

Sastāvdaļas:
● 50 gramu rukolas
● 1 kārbiņa konservēta tunča
● 1 avokado
● granātābola sēkliņas
mērcei
● 2 ēdamkarotes olīveļļas
● ½ citrona
● 1 ēdamkarote medus
● malti melnie pipari
● sāls

Rukolas lapiņas izliku uz šķīvja. Tām pa virsu – konservēta tunča gabaliņus. Avokado pārgriezu uz pusēm, izņēmu kauliņu, mīkstumu nomizoju, sagriezu gabaliņos un arī pievienoju.Mērcītei samaisīju šķidru medu, citrona sulu, olīveļļu, sāli un piparus. Ar šo maisījumu pārlēju salātus. Virsu vēl pārkaisīju ar granātābola sēkliņām. Te piestāvēs arī citrona gabaliņi. Labāk šos salātus baudīt uzreiz pēc
to pagatavošanas.

Komentāri

Dzirkstele.lv aicina interneta lietotājus, rakstot komentārus, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro minētos noteikumus, komentārs var tikt izdzēsts vai autors var tikt bloķēts. Administrācijai ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem. Jūsu IP adrese tiek saglabāta.