Trešdiena, 10. decembris
Guna, Judīte
weather-icon
+3° C, vējš 1.79 m/s, R-ZR vēja virziens

Avokado gaspačo

Sastāvdaļas:

mīkstums no 4-5
nogatavinātiem avokado,

4 gurķi,

200 g konservētu
turku zirņu,

30 g pētersīļu,

sula no 1/2 laima,

1 maza ķiploka
daiviņa,

ledus,

auksts ūdens,

1 tējk. maltā
kumīna,

sāls, pipari pēc
garšas.


Pasniegšanai:

1 nektarīns,

1 gurķis,

1 neliels sarkanais sīpols,

olīveļļa un
balzamiko mērce rotāšanai.



Pagatavošana

  • Visas sastāvdaļas,
    izņemot produktus pasniegšanai, sablendē līdz viendabīgai
    masai.

  • Pievieno ūdeni
    un ledu tik daudz, cik biezu zupu vēlas.

  • Pievieno garšvielas.

  • Gurķi,
    nektarīnu un sarkano sīpolu sagriež
    mazos kubiņos un rotā zupu, pielejot klāt nedaudz olīveļļas un
    balzamiko.

Komentāri

Dzirkstele.lv aicina interneta lietotājus, rakstot komentārus, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro minētos noteikumus, komentārs var tikt izdzēsts vai autors var tikt bloķēts. Administrācijai ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem. Jūsu IP adrese tiek saglabāta.