Piektdiena, 5. decembris
Sabīne, Sarma, Klaudijs
weather-icon
+5° C, vējš 2.17 m/s, A-DA vēja virziens

Rukolas salāti ar tomātiem un fetu

Teksts un foto: Brigita Skaistkalne

• rukolas lapiņas,
• tomāts,
• sarkanais sīpols,
• feta,
• gatavā balzametiķa mērce.

Nu jau esmu iemācījusies dažādu salātu pagatavošanai izmantot arī rukolu ar mazliet īpatnējo tās garšu. Tomātus un rukolu nomazgāju un apsusināju. Tomātus, fetu (var būt arī brinza) un sīpolu sagriezu – sastāvdaļu daudzums pēc vajadzības. Visu sagatavoto izkārtoju uz šķīvja un pārlēju ar balzametiķa mērci.

Komentāri

Dzirkstele.lv aicina interneta lietotājus, rakstot komentārus, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro minētos noteikumus, komentārs var tikt izdzēsts vai autors var tikt bloķēts. Administrācijai ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem. Jūsu IP adrese tiek saglabāta.