Piektdiena, 5. decembris
Sabīne, Sarma, Klaudijs
weather-icon
+5° C, vējš 0.45 m/s, D-DR vēja virziens

Strauta forele ar dzērvenēm

Foto: Agnese Leiburga.

Šeit nepieciešamo produktu daudzums atkarīgs no ēdāju skaita. Izķidātas strauta foreles ierīvē ar sāli, tajās iekaisa maltus melnos piparus un nedaudz Vidusjūras garšvielu maisījuma. Katrā forelē ieliek plānās šķēlītēs sagrieztu ķiploka daiviņu un dažas plānas sīpola ripiņas, kā arī kādas četras dzērvenes. Cep cepeškrāsnī apmēram 200 grādu temperatūrā. Brītiņu pirms beigām uzkaisa nedaudz rīvēta parmezāna.

  • Agnese Leiburga

Komentāri

Dzirkstele.lv aicina interneta lietotājus, rakstot komentārus, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro minētos noteikumus, komentārs var tikt izdzēsts vai autors var tikt bloķēts. Administrācijai ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem. Jūsu IP adrese tiek saglabāta.