Piektdiena, 5. decembris
Sabīne, Sarma, Klaudijs
weather-icon
+5° C, vējš 1.99 m/s, DA vēja virziens

Labu apetīti! Zaļie salāti ar dzērvenēm un mandelēm

Foto: Brigita Skaistkalne

● 200 gramu spinātu,

● 100 gramu rukolas,

● 1 avokado,

● 70 gramu žāvētu dzērveņu,

● 100 gramu mandeļu.

MĒRCEI:

● 70 mililitru olīveļļas,

● 30 mililitru balzametiķa,

● 20 gramu medus,

● sāls,

● pipari.

Vispirms samaisīju mērcītei paredzētās sastāvdaļas. Tad bļodā izliku pārlasītas, noskalotas un apsusinātas rukolas un spinātu lapiņas. Pārkaisīju ar žāvētām dzērvenēm un mandelēm. Avokado nomazgāju, pārgriezu, nomizoju un sagriezu gabaliņos. Arī tos pievienoju salātiem un visu sajaucu ar pagatavoto mērcīti.

  • Brigita Skaistkalne

Komentāri

Dzirkstele.lv aicina interneta lietotājus, rakstot komentārus, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro minētos noteikumus, komentārs var tikt izdzēsts vai autors var tikt bloķēts. Administrācijai ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem. Jūsu IP adrese tiek saglabāta.