
• 1 kabacis,
• maltā gaļa,
• sīpols,
• dažas ķiploka daiviņas,
• ola,
• sāls,
• pipari,
• dažas baltmaizes šķēlītes,
• augu eļļa.
Kabaci sagriezu ripiņās, šoreiz tās arī nomizojot, un izgrebu viducīšus. Pildījumam izmantojama jebkura maltā gaļa vai veikalā iegādātā maltās gaļas masa – gan cūkgaļas, gan jauktā, gan putnu. Atkarībā no tā, kādu to esam izraudzījušies, tai varam pievienot olu, pienā izmērcētu baltmaizi un, protams, garšvielas – sāli, piparus un arī šim nolūkam paredzētu kaltēto maisījumu pēc izvēles. Šoreiz cūkgaļas un liellopa malto gaļu papildināju tikai ar garšvielām. Masu, labi piespaidot, pildīju ripiņās, tās apviļāju vispirms miltos, tad – sakultā olā un apcepu, uzmanīgi apvēršot, no abām pusēm pannā ar uzkarsētu augu eļļu. Pēc tam vēl zem vāka nedaudz pasautēju līdz gatavībai.