Abonē e-avīzi "Dzirkstele"!
Abonēt

Reklāma

CEĻOJUMS: Peipusa Kostjas sīpolu zemē Igaunijā

Izdzirdot Peipusa ezera vārdu, pirmais, kas nāk prātā, ir zivis un sīpoli. Šoreiz vairāk par īpašajiem sīpoliem. Ar ko tad atšķiras Peipusa sīpoli? Ar to, ka sīpoli tiek audzēti pēc vecticībnieku metodes. Un vēl tie atšķiras pēc skata, garšas un stipruma. Pie Peipusa audzētie sīpoli ir gan zeltaini, gan ar rozīgu toni, tie ir nedaudz saplacināti un ar spēcīgu garšu, bet nav sīvi. Un pavisam interesanta ir to audzēšanas metode.

Lai turpinātu lasīt rakstu, nepieciešams iegādāties Gulbenes novads - Dzirkstele.lv abonementu:

"Gulbenes novads - Dzirkstele.lv Plus" abonentiem būs pieeja unikālam izdevniecības saturam, kur atspoguļosim notikumus un procesus vietējos novados. Raksti, intervijas, bilžu galerijas, video saturs.

Abonē Gulbenes novads - Dzirkstele.lv digitālo saturu par 0.99€ uz pirmajām 4 nedēļām*

*Pēc izmēģinājuma perioda beigām ik pēc četrām nedēļām tiks veikts automātiskais maksājums - 1.99€ par abonēšanas periodu. Abonēšanu vari pārtraukt jebkurā brīdī savā Gulbenes novads - Dzirkstele.lv kontā.

Līdzīgi raksti

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Gulbenes novads - Dzirkstele.lv komanda.