Abonē e-avīzi "Dzirkstele"!
Abonēt

Reklāma

“Cēzara salāti” ar konservētu tunci

● 1 kārbiņa konservēta tunča,
● saišķītis lapu salātu,
● 1–2 tomāti,
● siers – 100 g,
● 2 šķēles maizes,
● augu eļļa – 2 ēd.k.,
● citrona sula – 1 tējk.,
● sāls un garšvielas.

Pannā uzkarsēju mazliet eļļas un tajā apcepu kubiņos sagrieztu maizīti, uzkaisot nedaudz sāls un kaltēto garšvielu maisījuma.
Traukā kārtoju noskalotas un apsusinātas dažādu salātu lapas, notecinātu tunci no konserviem, gabaliņos sagrieztus tomātus, rīvētu sieru un apceptos baltmaizes kubiņus.
Salātus pārlēju ar mērci, ko pagatavoju, samaisot kopā augu eļļu, citrona sulu, sāli un citas garšvielas pēc izvēles.

– Teksts un foto: Brigita Skaistkalne

Līdzīgi raksti

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Gulbenes novads - Dzirkstele.lv komanda.