Trešdiena, 12. novembris
Kaija, Kornēlija
weather-icon
+4° C, vējš 0.45 m/s, R-DR vēja virziens

Garšaugu mocarella

(10 minūtes + 24
stundas, 4 personām)
Nepieciešams

2 bifeļpiena mocarellas;

2 ķiploka daivas, sagrieztas
plānās šķēlītēs;

1 rozmarīna zariņš;

5 bazilika lapiņas;

5 pētersīļa lapiņas;

1 apelsīna miza, smalki sarīvēta;

1 apelsīna sula;

60 ml “Extra Virgin” olīveļļas;

1 tējk. kūpinātas sāls;

1 tējk. svaigi maltu melno piparu.

Pagatavošana

Stikla burkā vai traukā liec
visas sastāvdaļas, samaisi un aizvāko. Apgriez burku kājām
gaisā un atpakaļ. Liec ledusskapī uz 12–24 stundām;
pasniedz kā uzkodu vai cita ēdiena – pastas, salātu,
brusketas u. c. – papildinājumu.

Komentāri

Dzirkstele.lv aicina interneta lietotājus, rakstot komentārus, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro minētos noteikumus, komentārs var tikt izdzēsts vai autors var tikt bloķēts. Administrācijai ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem. Jūsu IP adrese tiek saglabāta.