Piektdiena, 14. novembris
Fricis, Vikentijs, Vincents
weather-icon
+2° C, vējš 0.89 m/s, R vēja virziens

Japāņu pankūkas

(20
min, 3 pankūkas)

Nepieciešams:

6 ēd. k. miltu;

1/2 ēd. k. sviesta;

1 tējk. cepamā pulvera;

2 olu dzeltenumi;

2 olu baltumi;

2,5 ēd. k. 0,5% piena;

3 ēd. k. pūdercukura;

ar eļļu samitrināta formiņa;

mazliet ūdens tvaikam

Dekoram:

putukrējums, dažas zemenes, kļavu sīrups, sirsniņu
dekorācijas

Pagatavošana

Izsijā miltus, tiem pievieno sviestu, cepamo pulveri, olu
dzeltenumus, pienu un samaisi. Stingrās putās saputo olu baltumus
ar pūdercukuru, ko pēc tam iecilā pankūku masā un lēnām
izmaisi. Ar eļļu samitrini cepamo formiņu, novieto to uz pannas un
tajā liec mīklu – 2/3 no formiņas tilpuma. Pannā pielej nedaudz
ūdens tvaikam. Pannai uzliec vāku un cep 2–3 minūtes no abām
pusēm. Dekorē ar putukrējumu, zemenēm, kļavu sīrupu un
sirsniņām.

Video
skatāms šeit.

Komentāri

Dzirkstele.lv aicina interneta lietotājus, rakstot komentārus, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro minētos noteikumus, komentārs var tikt izdzēsts vai autors var tikt bloķēts. Administrācijai ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem. Jūsu IP adrese tiek saglabāta.