Abonē e-avīzi "Dzirkstele"!
Abonēt

Reklāma

Ķīnas kāpostu salāti ar apelsīniem un valriekstiem

● Ķīnas kāposts,
● apelsīns,
● valrieksti,
● sāls,
● eļļa.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Vieglu un veselīgu salātu cienītājiem noderēs šī recepte, jo arī šāds sastāvdaļu salikums izrādījās neiedomājami garšīgs.
Noskaloju, apsusināju un ar nazi sagriezu strēmelītēs vairākas Ķīnas kāposta lapas. Tās varam arī saplucināt ar rokām. Piekaisīju sāli pēc garšas, pielēju mazliet augu eļļas un viegli samaisīju.
Salātus izliku uz šķīvja, pārkaisīju ar sasmalcinātiem valriekstu kodoliem un rotāju ar apelsīna filejām – nomizotām un no baltajām plēvītēm atdalītām aromātiskā augļa daiviņām.

– Teksts un foto: Brigita Skaistkalne

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Gulbenes novads - Dzirkstele.lv komanda.