Svētdiena, 9. novembris
Teodors
weather-icon
+5° C, vējš 0.89 m/s, DR vēja virziens

Mazliet citādākas maizītes ar šprotēm

Sastāvdaļas:
● 1 kārbiņa šprotu eļļā
● rudzu vai kāda cita maize
● 2 ķiploka daiviņas
● 1 – 2 svaigi vai konservēti gurķi
● svaigais krēmsiers vai majonēze

Šos it kā jau ierastos, bet varbūt pat aizmirstos zivju konservus, varam pasniegt svētdienīgāk un kārdinošāk. Šim nolūkam rupjmaizes šķēlītes no abām pusēm apcepu pannā ar nelielu daudzumu augu eļļas. Katru pēc tam vēl ierīvēju ar ķiplokiem. Svaigo gurķi sagriezu mazliet iegarenās ripiņās.Katru maizīti pārsmērēju vispirms ar krēmsieru (ja tā ir ērtāk, varam izmantot majonēzi), tad liku gurķa ripiņu, ko savukārt rotāju ar divām zivtiņām. Kopumā – ļoti garšīgas uzkodas, liec kaut svētku galdā!

Komentāri

Dzirkstele.lv aicina interneta lietotājus, rakstot komentārus, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro minētos noteikumus, komentārs var tikt izdzēsts vai autors var tikt bloķēts. Administrācijai ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem. Jūsu IP adrese tiek saglabāta.