• Pākšu pupiņas,
• saldais krējums,
• malti melnie pipari,
• dilles.
Tā kā joprojām veikalā bija pākšu pupiņas, atkal tās iegādājos, sagriezu gabaliņos un izvārīju sālsūdenī. Pupiņas notecināju. Pannā izkausēju sviesta pikucīti un apcepu tajā spiedē sasmalcinātas pāris ķiploka daiviņas. Tad pieliku pupiņas un nedaudz apcepu aromātiskajā sviestiņā. Pēc tam pārlēju ar saldo krējumu, piekaisīju mazliet piparu, sāls vietā pielejot arī pāris ēdamkarotes novārījuma, un pasautēju, līdz mērce nedaudz sabiezēja. Ēdienu pārkaisīju ar sasmalcinātām dillītēm.
– Brigita Skaistkalne
- Šodien: 14.12.2024
- Sveiki! Pieslēgties