● Sviesta pupiņas – 500 g,
Saturs turpināsies pēc reklāmas.
● 1 cāļa fileja,
● 2 ķiploka daiviņas,
● pesto – 2 ēd.k.,
Saturs turpināsies pēc reklāmas.
● saldais krējums – 200 ml,
● olīveļļa.
PUPIŅU PĀKSTIS nomazgāju, nogriezu galiņus, tās sagriezu divās trīs daļās un vieglā sālsūdenī izvārīju.
Cāļa krūtiņas mazās filejas sagriezu gabaliņos, apcepu nelielā olīveļļas daudzumā, tad pieliku sasmalcinātus ķiplokus un pacepu vēl. Kad gaļa bija gatava, pannā pievienoju notecinātas izvārītās sviesta pupiņas, piemaisīju arī pesto un pārlēju ar saldo krējumu. Ik pa laikam apjaucot, kā arī pagaršojot, vai nevajag vēl piemest sāli, pannas saturu kādu minūti pavārīju.
- Brigita Skaistkalne
Reklāma