Svētdiena, 9. novembris
Teodors
weather-icon
+5° C, vējš 0.45 m/s, D-DR vēja virziens

Tomāti kadiķogu - lauru lapu marinādē

Dārzā šogad liela tomātu raža? Tad izmēģiniet pagatavot
tomātus marinādē ar kadiķogām un lauru lapām. Garšos izcili ar
gaļas ēdieniem!

Porciju skaits – 4.

Sastāvdaļas:

800 g tomātu,

30 kadiķogas,

8 lauru lapas,

1 tējk.”Čili eksplozijas”,

360 ml rapšu eļļas,

10 daiviņas ķiploku,

svaigs baziliks.

Pagatavošana

  1. Sagriez tomātu 1 cm biezās šķēlēs un izvieto uz
    cepešplāts.

  2. Nomizo un sagriez ķiploku, pārkaisi tomātiem.

  3. Saberz kadiķogas un pārkaisi tomātiem.

  4. Uzber “Čili eksploziju” un sāli.

  5. Pārlej visam pāri eļļu un cep 8
    minūtes līdz 180 grādiem uzkarsētā cepeškrāsnī.

  6. Sakārto tomātus burkā kārtās, pa vidu pievienojot lauru
    lapas un sagrieztu baziliku.

  7. Uzlej uz tomātiem no cepšanas atlikušo eļļu.

Komentāri

Dzirkstele.lv aicina interneta lietotājus, rakstot komentārus, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro minētos noteikumus, komentārs var tikt izdzēsts vai autors var tikt bloķēts. Administrācijai ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem. Jūsu IP adrese tiek saglabāta.