Sestdiena, 8. novembris
Aleksandra, Agra
weather-icon
+7° C, vējš 1.37 m/s, D-DR vēja virziens

Veldzējošais kazeņu kokteilis

◆ 700 ml saldētu kazeņu,
◆ 1 glāze
ledus,
◆ 120 ml kokosriekstu piena,
◆ 2 ēdamkarotes
laima sulas,
◆ 60 ml vienkārša sīrupa (parasti izmantoju
“Monin” sīrupu – tā pielietojums ir visai plašs, un to var
nopirkt arī mazpilsētu pārtikas veikalos),
◆ 180 ml ruma
(var gatavot arī kā bezalkoholisko, neizmantojot rumu),

ledus kubiņi.

Sajauc sasaldētās
kazenes, ledu, kokosriekstu pienu, laima sulu, sīrupu un rumu
vienmērīgā masā. Ja izmanto atkausētas kazenes, jāpievieno
vairāk ledus, līdz vienmērīgai konsistencei. Ja vēlas, lai
dzēriens būtu saldāks, tam pievieno vairāk sīrupa. Dekorē ar
kazenēm un piparmētru lapiņām.

Komentāri

Dzirkstele.lv aicina interneta lietotājus, rakstot komentārus, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro minētos noteikumus, komentārs var tikt izdzēsts vai autors var tikt bloķēts. Administrācijai ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem. Jūsu IP adrese tiek saglabāta.