Otrdiena, 11. novembris
Ojārs, Rainers, Nellija
weather-icon
+4° C, vējš 0.45 m/s, R-DR vēja virziens

Visgardākais jogurts

Nepieciešams:

300 g zemeņu

1 kg kefīra vai rūgušpiena

1 paciņa želatīna (pēc pieredzes – nekad nav pievīlis
“Latplantas” želatīns)

cukurs vai medus pēc garšas

Želatīnu uzbriedina pēc instrukcijas uz paciņas. Kefīru kopā
ar zemenēm sablendē. Ja vēlas, var iemaisīt arī smalki
sagrieztas zemenes vai banānus. Iemaisa cukuru pēc garšas.
Uzbriedināto želatīnu ūdens peldē izkausē. Iemaisa kefīra
masā. Atstāj ledusskapī saželēt.

Komentāri

Dzirkstele.lv aicina interneta lietotājus, rakstot komentārus, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro minētos noteikumus, komentārs var tikt izdzēsts vai autors var tikt bloķēts. Administrācijai ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem. Jūsu IP adrese tiek saglabāta.