Abonē e-avīzi "Dzirkstele"!
Abonēt

Reklāma

5000 eiro finansējumu saņem Stāķu pamatskola

Foto: “Pixabay”.

VAS “Latvijas” Loto organizētās interaktīvās momentloterijas “Sporto visi” galvenais laimests pagājušās nedēļas nogalē tika Rugāju pagastā, Balvu novadā, tāpēc saskaņā ar loterijas noteikumiem pie finansējuma 5000 eiro tikusi arī laimestam ģeogrāfiski tuvākā vispārizglītojošā skola, Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) projekta “Sporto visa klase” dalībniece. Šoreiz tā ir Stāķu pamatskola, kļūstot par otro skolu, kura projektā 2022./2023. mācību gadā tiek pie finansējuma sporta dzīves uzlabošanai.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

“Interaktīvā izloze “Sporto visi” ir daļa no VAS “Latvijas Loto” un Latvijas Olimpiskās komitejas kopīgi īstenotās aktīva dzīvesveida atbalsta iniciatīvas “Kustība, kas vieno”. Šīs iniciatīvas mērķis ir veicināt veselīgu dzīvesveidu un sportiskās aktivitātes visās vecuma grupās, vienlaikus ar loterijas palīdzību piesaistot līdzekļus atbalstam jauniešu sportam. Finansējumu iniciatīvai nodrošina ieņēmumi no divām nacionālā līmeņa sabiedriskā labuma mērķa loterijām – “Sporto visi” un “Sporta loterija”,” stāsta “Latvijas Loto” pārstāve Linda Konovalova.

Šajā mācību gadā projektā “Sporto visa klase” pieteikušās 97 skolas, tāpēc katru nedēļu kāda no 97 Latvijas skolām saņem 5000 eiro sporta dzīves pilnveidošanai.

Līdzīgi raksti

Reklāma

Komentāri ir slēgti

Komentāri (1)

  1. Balvi un Stāķi kaut kā galīgi nelielas ģeogrāfiski tuvi1🤔

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Gulbenes novads - Dzirkstele.lv komanda.